onsdag 19 augusti 2009

Två radiospottar för Preem som aldrig blev av

Tarmsköljning

Speaker
Okej. Preem har en tävling där förstapriset är en husbil man får låna för i tre veckor. Dessutom får man 300 liter ACP-diesel att tanka med. Och det är ju härligt. Helt plötsligt kan man spendera sin semester med att åka tur och retur till Italien. I en liten etta på hjul. Med hela familjen.

Min fråga till Preem – vad är andrapriset? En tarmsköljning?

VO
Tycker du att en husbilssemester låter som en bra idé så är du välkommen in till närmsta Preemstation för att tävla. Och oroa dig inte – andrapriset är 200 liter diesel.



Världens dyraste bakmaskin

Speaker
En husbil känns ju som en grym grej egentligen. Man kan åka var som helst utan att bekymra sig för boende. Fotbolls-EM? Jajamen. Gotland? Inga problem. Svärföräldrarna? Absolut!

Det som skrämmer mig är att det i teorin är en så smart grej att den antagligen inte kommer att användas i praktiken. Att den blir till en bakmaskin för 400 000 som alltid står framme och hånar en med sin närvaro. Och den går inte ens att gömma undan. Tills man bygger ett garage.

VO
Prova på livet som husbilsägare. På Preem kan du just vinna en husbil under tre sommarveckor, inklusive 300 liter ACP Diesel. Välkommen in och tävla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar